Tales from the Smoldering Corpse Bar

Tales from the Smoldering Corpse Bar

"O Sigile, grade vratiju, ti crno, pulsirajuće srce multiverza, gdje demoni, anđeli i običan puk hoda istim čađavim ulicama!
Nikako da te se zasitim, ti glavčino Velikog kotača, ti veliko vjedro puno svjetova!"

Barkis, konobar Smoldering Corpse Bara se okrene prema tebi i odmahne glavom.

"Pusti ga, postane senimentalan kad malo popije, a to je u zadnje vrijeme stalno. Još jedna krigla Arborijskog piva i odglavinjati će natrag u svoju potleušici na Trgu Krpara."

"Gorući tip u kutu? To ti je Ignus, naša maskota. U prošlom životu se malo zanio sa vatrenom magijom i lokalne vlasti su ga kao kaznu spojile sa portalom u Ravan vatre. Možeš sa njime popričati, iako se bojim da nije pretjerano suvisao. Pretpostavljam da živjeti kao čovjek-buktinja baš nije blagotvorno za mentalno zdravlje".

"Uf, pun si pitanja kao Baatorski šipak bodljika! Hajde malo sjedni, primiri se i naruči nešto. Ljudi vole sa mnom pričati, pa puno toga saznam. Hej, jesi li čuo onu o grupici Primalaca koja su nehotice umalo uništili Sigil,? Nisi? E, sada ćeš ju čuti!"

Tales from the Smoldering Corpse Bar je serija one-shot avantura u Planescape campaign settingu, open table format. Prvu avanturu To Baator and back, moći ćete zaigrati već u prosincu!