Biker Babes

Popunjeno 3/4 mjesta

biker babes

U mračnim i neonskim bespućima nižih razina Neo Yorka vladaju nasilje i kriminal, a samo najbrži dobivaju priliku raditi prljave poslove za korporacije kao uvaženi teklići koji imaju pristup najboljim motorima i zaštitu samih korporacija. Vi ste tim bajkerica koje žele pokazati muškarcima da ovo nije samo muški "sport" i shvatit će vas ozbiljno milom, ali vrlo vjerojatno i silom. Počnete pobjeđivati utrke što se nimalo ne sviđa kriminalnoj vlasti koja vlada ovim ulicama i ubrzo postane očigledno da svi igraju prljavo, a da korporacije samo gledaju i ne mare tko umre i kako, dokle god oni dobiju svoje vozače. 

 

Napomene

Što ako... nisam žedna?

Bez brige, igra računa s time da nismo svi jednako žedni. Iako u samoj svojoj biti igra pretpostavlja da likovi žude za vezom, ta veza ne mora nužno biti eksplicitno seksualna ili romantična. Nitko te neće tjerati da ideš u detalje kad opisuješ scene (fade to black je uvijek opcija), a na početku ćemo definirati što nam je ugodno i zanimljivo, a što neugodno i nepoželjno.

Što ako... nisam dobar u flertanju ili doskočicama?

Ne moraš biti duhovit i koketan da budeš za ovaj svijet. A nije ni svaki lik u Thirsty Sword Lesbians spretan s riječima - sramežljive i šutljive Sword Lesbians također mogu pronaći ljubav! 

Što ako… mislim da je ovo skroz SJW?

Pa, onda ova igra baš i nije za tebe, zar ne? Thirsty Sword Lesbians je duhovita i lighthearted igra. Poigravanje sa stereotipima je u redu dokle god ne krene u negativno sprdanje - govoru mržnje nije mjesto za ovim stolom.

Prijave se otvaraju

GM: Chaya
Igrača: 4